تفکر مثبت بیماران قلبی را کمک می کند

تفکر مثبت بیماران قلبی را کمک می کند

سلام به شما همراهان عزیز. تفکر مثبت بیماران قلبی درمان عمر مبتلایان به بیماری های شریانی قلبی را زیاد می کند

بیماران بستری در بیمارستان با تشخیص بیماری شریان قلب که دیدگاه مثبتی نسبت به بهبودشان داشتند ۱۵ سال بعد درگذشتند و طبق یافته های پژوهش ها عملکرد جسمی بهتری یک سال بعد از درمان داشته اند. مطالعات پیش از این حاکی از این است که بیماران قلبی که مثبت اندیش هستند.

انتظارات مثبتشان بر عملکرد جسمی شان تاثیر می گذارد و به آن ها کمک می کند کار کردن را از نو شروع کنند. اما نتایج تحقیق جدید  پا را فراتر گذاشته و نشان می دهد که باورهای بیماران برسلامتی و طول عمرشان تاثیر می گذارد.

دیدگاه مثبت ، طول عمر بیشتر

پژوهش های مرکز پزشکی دانشگاه دوک بر روی ۲۸۱۸ بیمار قلبی بعد از آنژیوگرافی جهت ارزیابی میزان جریان خون در شریان های قلبی نشان داد که انتظارات بیماران بر بهبودی آن ها اثر گذاشته و توانایی آن ها به برگشت به زندگی و فعالیت های عادی را بیشتر می کند. بیماران یک پرسشنامه را تکمیل کردند که در آن سبک زندگی آینده آن ها مورد سئوال قرار داشت. به طور مثال.

تفکر مثبت بیماران قلبی
تفکر مثبت بیماران قلبی

وضعیت قلب من بر توانایی من در کار کردن تاثیر کمی خواهد داشت یا تاثیری نخواهد داشت…. فکر می کنم سبک زندگی من تحت تاثیر وضعیت قلب من قرار بگیرد…و درباره آینده … من هنوز زنده ام و می توانم یک زندگی طولانی و سالم داشته باشم…. من تردید دارم که بتوانم از مشکلات قلبی ام به طور کامل خلاص شوم…

مطالعه دیگر که جان سی برفوت و همکارانش انجام دادند برخی از عوامل از جمله شدت بیمار و سابقه پزشکی ، نشانه های افسردگی ، حمایت اجتماعی ، سن و جنس.

تحصیلات و درآمد را بررسی کردند. به غیر از این عوامل میزان مرگ و میر بیماران با انتظارات بالا در مقایسه با بیمارانی که انتظارات کمتری داشتند و میزان مرگ و میر شان ۲/۴۶ در ۱۰۰ بیمار گزارش شد، ۸/۳۱ مرگ در ۱۰۰ نفر بود.

میزان مرگ و میر بیمارانی که انتظارات مثبتی داشتند در طول ۱۵ سال ۱۷درصد کاهش یافت. برفوت بیان داشت :” می دانیم که رابطه ای بین افسردگی و افزایش میزان مرگ و میر وجود دارد”…

این یافته ها نشان دهنده تاثیر عمیق و شدید انتظارات بیمار بر روند درمان بالاتر و فراتر از افسردگی و وجود سایر عوامل اجتماعی یا روانشناختی است…”

در توضیح تاثیر انتظارات بر طول عمر بیماران برفوت و همکارانش دو دلیل را ذکر کردند:

یکی تدابیر سازگاری افراد مثبت نگر که به جای توجه به عواقب عاطفی و گوشه گیری به درمانشان  توجه داشتند که به نوبه خود منجر به بهبودی شان می شد.

دوم این که انتظارات منفی منجر به بروز استرس و تنش می شود که با تاثیر منفی روی بدن خطر بروز مشکلات قلبی را افزایش می دهد.

امید و واقع بینی

دکتر گراملینگ از دانشگاه روچستر پزشکان را تشویق می کند که در حین بررسی مثبت نگری یا منفی نگری بیماران عواطف را هم در کنار اطلاعات پزشکی مد نظر قرار دهند.

آن ها معتقدند که امید همراستا با واقع بینیست نه در تضاد با آن و بر اهمیت هر دو تاکید کردند.

در این مقاله سعی کردیم تفکر مثبت بیماران قلبی و اثر آن روی زندگی و درمان آن‌هارا به شما بگوییم تا فراموش نکنید که اهمیت بالایی دارد.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز: ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز نظری ثبت نشده. شما اولین نفر باشید!

همانطور که این پست برای شما مفید بود

مارا در اینستاگرام‌هم دنبال کنید...

مقالات پیشنهادی

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است