ایست قلبی چیست و درمان آن چگونه است؟

ایست قلبی چیست و درمان آن چگونه است؟

در این مقاله می‌خواهیم بپردازیم به اینکه ایست قلبی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ ایست قلبی یک بیماری جدی قلبی است. لغت بازداشت به معنی توقف یا توقف است.در ایست قلبی،ضربان قلب متوقف میشود.هم چنین به عنوان مرگ ناگهانی قلبی نیز شناخته میشود.

ضربان قلب شما توسط تکانه های الکتریکی کنترل میشود.هنگامی که این تکانه ها الگوی خود را تغییرمیدهند، ضربان قلب نامنظم میشود، و به عنوان آریتمی نیز شناخته میشود.برخی آریتمی ها کند هستند، برخی دیگر نیز سریع هستند.

ایست قلبی نیز زمانی اتفاق می افتد که ریتم قلب متوقف میشود. ایست قلبی یک مسئله اساسی بسیار جدی است.موسسه پزشکی گزارش میدهد که هرساله بیش از نیم میلیون نفر در ایالت متحده آمریکا دچار ایست قلبی میشوند.

این مسئله میتواند باعث مرگ یا ناتوانی شود.اگر شما یا کسی که همراه او هستید علائم ایست قلبی را تجربه کرده اید، فورا به دنبال کمک های اورژانسی باشید. ایست قلبی میتواند کشنده باشد، درمان فوری میتواند یک زندگی را نجات دهد.

چه عواملی میتواند باعث ایست قلبی بشود؟

تعدادی از عوامل میتواند باعث ایست قلبی ناگهانی شود. دو مورد از رایج ترین آنها فیبریلاسیون بطنی و دهلیزی است.

فیبریلاسیون بطنی

قلب شما چهار حفره دارد.دو حفره پایینی بطن هستند. در فیبریلاسیون بطنی، این حفره ها از کنترل خارج میشوند. این باعث میشود ریتم قلب به طور چشمگیری تغییر کند. بطن ها شروع به پمپاژ ناکارآمد میکنند که به شدت میزان خون پمپاژ شده در بدن را کاهش میدهد.

در برخی موارد، گردش خون به طور کامل متوقف میشود. این امر ممکن است منجر به ایست ناگهانی قلب بشود.

شایع ترین علت ایست ناگهانی قلبی فیبریلاسیون قلبی است.

فیبریلاسیون دهلیزی

فیبریلاسیون دهلیزی زمانی شروع میشود که گره سینوسی دهلیزی تکانه های الکتریکی صحیحی را ارسال نکند. هنگامی که تکانه های الکتریکی وارد فیبریلاسیون دهلیزی میشود، بطن ها نمیتوانند خون را به طور موثر به قلب پمپاژ کند.

چه کسانی در معرض خطر ایست قلبی هستند؟

بعد از پاسخ به سوال ایست قلبی چیست حالا برویم تا عوامل خطر ایست قلبی را بررسی کنیم. برخی از بیماری های قلبی و عروقی میتوانند خطر ایست قلبی را افزایش دهند.

قلب بزرگ

داشتن قلب غیر طبیعی بزرگ، شما را در معرض افزایش خطر ایست قلبی قرار میدهد، یک قلب بزرگ ممکن است به درستی خون را پمپاژ نکند.عضله قلب همچنین ممکن است بیشتر در معرض آسیب باشد.

دریچه های قلبی نامنظم

بیماری دریچه میتواند دریچه های قلب را باریک تر از حد معمول کند. این بدان معنی است که خون در قلب گردش میکند یا حفره ها را با خون بیش از حد پر میکند یا آنهارا به اندازه کافقی پر نمیکند. دریچه های قلبی ممکن است ضعیف یا بزرگ شوند.

مشکلات ضربه الکتریکی

مشکلات سیستم الکتریکی قلب شما میتواند خطر مرگ ناگهانی قلبی را افزایش دهند.این مشکلات به عنوان اختلالات اولیه ریتم قلب شناخته میشود.

سایر عوامل خطر برای ایست قلبی عبارتند از:

  • سیگار کشیدن
  • شیوه زندگی کم تحرک
  • فشارخون بالا
  • چاقی
  • سابقه خانوادگی بیماری قلبی
  • سابقه حمله قلبی
  • سن بالای ۴۵ سال برای مردان و بالای ۵۵ سال برای زنان
  • جنس مرد
  • سوء مصرف مواد/پتاسیم یا منیزیم کم

علائم اولیه ایست قلبی اغلب علائم هشدار دهنده هستند. انجام درمان قبل از توقف قلب میتواند زندگی شما را نجات دهد.

ایست قلبی چیست و عوامل خطر آن
ایست قلبی چیست و عوامل خطر آن

اگر دچار ایست قلبی شدید ممکن است:

سرگیجه داشته باشید/تنگی نفس /احساس خستگی یا ضعف داشته باشید/استفراغ و تپش قلب را تجربه کنید.

بعد از پاسخ به سوال ایست قلبی چیست باید بگوییم که، ایست قلبی ممکن است قبل از وقوع علائمی نداشته باشد. اگر علائمی داریدکه ادامه دارند، به دنبال مراقبت های پزکشی فوری باشید.

تشخیص ایست قلبی

در ابتدای مقاله به سوال ایست قلبی چیست پاسخ دادیم ولی حالا می‌خواهیم نحوه تشخیص ایست قلبی را بگوییم. ایست قلبی‌هم مانند هر بیماری یک سری علائم دارد که در ادامه این علائم و راه‌های تشخیص را به شما توضیح می‌دهیم.

توجه داشته باشید که اگر علائم ایست قلبی را دیدید برای درمان ایست قلبی در سریع‌ترین زمان به بیمارستان یا پزشک قلب مراجعه نمایید.

در طول یک رویداد قلبی که باعث میشود قلب شما به طور موثر از ضربان خود باز بماند، ضروری است که فورا به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.درمان پزشکی بر برگشت خون به بدن شمامتمرکز است.پزشک شما به احتمال زیاد آزمایشی به نام الکتروکاردیوگرام برای شناسایی نوع ریتم غیر طبیعی قلب شما انجام خواهد داد.

برای درمان این عارضه، پزشک احتمالا از دیفبریلاتور برای شوک قلب استفاده میشود. شوک الکتریکی اغلب میتواند قلب را به ریتم طبیعی بازگرداند.

پس از تجربه یک رویداد قلبی نیز میتوان از سایر آزمایشات استفاده کرد. برای بررسی علائم حمله قلبی میتوان از آزمایش خون استفاده کرد. آنها همچنین میتوانند سطح پتاسیم و منزیم را اندازه گیری کند.

تشخیص ایست قلبی
تشخیص ایست قلبی

درمان ایست قلبی

احیای قلبی ریوی یکی از روش های درمان ایست قلبی است.دفیبریلاسیون یکی دیگر از موارد آورژانسی درمان است. این درمان پس از قطع ضربان قلب شما را دوباره به تپش می اندازد. اگر از ایست قلبی جان سالم به در ببرید، پزشک ما ممکن است یک یا چند درمان را برای کاهش خطر حمله دیگر تجویز کند.

دارو میتواند فشار خون بالا و کلسترول را کاهش دهد. جراحی میتواند رگ های خونی آسیب دیده یا درچه های قلب را ترمیم کند. همچنین میتواند انسداد رگ ها را برطرف کند. ورزش ممکن است تناسب اندام قلبی عروقی را بهبود بخشد. تغییرات رژیم غذایی میتواند به کاهش کلسترول کمک کند.

نتایج بلند مدت در ایست قلبی

تا اینجای مقاله ایست قلبی چیست امیدواریم برای شما مفید بوده باشد. ایست قلبی میتواند کشنده باشد. با این حال، درمان سریع شانس بقای شما را افزایش میدهد. درمان در چند دقیقه پس از دستگیری موثرتر است.

اگرایست قلبی را تجربه کرده اید، مهم است که علت آن را درک کنید. پزشک میتواند با شما در مورد گزینه های درمانی صحبت کند تا از قلب شما محافظت کند و از تکرار مجدد ایست قلبی جلوگیری شود.

جمع‌بندی کلی

در این مقاله از وبسایت رسمی دکتر فاتحی پرداختیم به پاسخ سوال ایست قلبی چیست و راه‌های درمان ایست قلبی و همچنین عواملی که باعث ایجاد خطر و ایست قلبی می‌شوند را ذکر کردیم. پیشنهاد می‌کنیم این مقاله‌را برای دوستان خود بفرستید تا آن‌هاهم استفاده کنند و مطلع باشند.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز: ۵ / ۵. تعداد رای: ۱

هنوز نظری ثبت نشده. شما اولین نفر باشید!

همانطور که این پست برای شما مفید بود

مارا در اینستاگرام‌هم دنبال کنید...

مقالات پیشنهادی

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است