پروبیوتیک چیست و آیا برای سلامت قلب مهم است؟

پروبیوتیک چیست و آیا برای سلامت قلب مهم است؟

در این مقاله از وبسایت رسمی دکتر فاتحی میخواهیم بپردازیم به پاسخ سوال پروبیوتیک چیست و ویژگی‌ها و کاربردهای پروبیوتیک‌ها در بدن انسان را بگوییم.

بیماری قلبی شایع ترین علت مرگ و میر در سراسر جهان است. بنابراین، مهم است که از قلب خود مراقبت کنید، به خصوص با افزایش سن. غذاهای زیادی وجود دارند که برای سلامت قلب مفید هستند. مطالعات اخیر نشان داده است که پروبیوتیک ها نیز ممکن است مفید باشند. خب دیگر مقدمه کافی است و برویم تا در ابتدا به سوال پروبیوتیک چیست پاسخ بدهیم.

پروبیوتیک چیست؟

در ادامه به سوال پروبیوتیک چیست پاسخ می‌دهیم. به طور کلی در پاسخ این سوال باید بگوییم که پروبیوتیک‌ها میکروب‌های زنده‌ای هستند که وقتی خورده می‌شوند، فواید سلامتی خاصی دارند.

پروبیوتیک ها معمولاً باکتری هایی مانند لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتری ها هستند. با این حال، همه یکسان نیستند و می توانند اثرات متفاوتی بر بدن شما داشته باشند

در واقع، روده‌های شما حاوی تریلیون‌ها میکروب، عمدتاً باکتری، هستند که به طرق مختلف بر سلامت شما تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، باکتری های روده شما میزان انرژی را که از برخی غذاها هضم می کنید کنترل می کنند. بنابراین نقش مهمی در وزن شما دارند.

باکتری های روده شما همچنین می توانند با کاهش سطح کلسترول، فشار خون و التهاب بر قند خون، سلامت مغز و سلامت قلب شما تأثیر بگذارند. پروبیوتیک می توانند به بازیابی باکتری های سالم روده کمک کنند، که ممکن است سلامت قلب شما را بهبود بخشد. تا اینجا به خوبی پروبیوتیک چیست را توضیح دادیم.

ویژگی‌ها و کاربردهای پروبیوتیک‌ها

در ادامه این مقاله و بعد از پاسخ به سوال پروبیوتیک چیست می‌خواهیم بپردازیم به ویژگی و کاربردهای پروبیوتیک‌ها برای بدن انسان و مهم‌ترین آن‌هارا بگوییم.

ویژگی‌ها و کاربردهای پروبیوتیک‌ها
ویژگی‌ها و کاربردهای پروبیوتیک‌ها

پروبیوتیک ها ممکن است کلسترول شما را کاهش دهند

تعدادی از مطالعات بزرگ نشان داده اند که برخی از پروبیوتیک ها ممکن است بتوانند کلسترول خون را کاهش دهند، به ویژه در افرادی که سطح کلسترول بالایی داربخش. یکی از اینها، مروری بر ۱۵ مطالعه، به طور خاص اثرات لاکتوباسیل ها را بررسی کرد.

دو نوع اصلی کلسترول وجود دارد: کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) که به طور کلی به عنوان کلسترول “خوب” دیده می شود و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) که به طور کلی به عنوان کلسترول “بد” در نظر گرفته می شود.

این بررسی نشان داد که به طور متوسط، پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس به طور قابل توجهی سطح کلسترول تام و کلسترول بد LDL را کاهش می دهند.

پروبیوتیک ها همچنین زمانی که توسط افراد با کلسترول بالاتر مصرف می شوند، زمانی که برای مدت زمان طولانی تر مصرف می شوند و به صورت کپسول مصرف می شوند، موثرتر بودند.

راه های مختلفی وجود دارد که پروبیوتیک چیست ممکن است کلسترول را کاهش دهند. آنها می توانند با کلسترول در روده ها متصل شوند تا از جذب آن جلوگیری کنند. آنها همچنین به تولید اسیدهای صفراوی خاصی کمک می کنند که به سوخت و ساز چربی و کلسترول در بدن شما کمک می کند.

برخی از پروبیوتیک‌ها همچنین می‌توانند اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولید کنند، که ترکیباتی هستند که می‌توانند به جلوگیری از تشکیل کلسترول توسط کبد کمک کنند.

فراموش نکنید که قبل از خواندن ادامه مقاله کامل بخش پروبیوتیک چیست را مطالعه کنید تا بتوانید به خوبی از پروبیوتیک ها استفاده کنید.

پروبیوتیک ممکن است فشار خون را کاهش دهند

فشار خون بالا یکی دیگر از عوامل خطر بیماری قلبی است و ممکن است با برخی از پروبیوتیک ها کاهش یابد. یک مطالعه روی ۳۶ سیگاری نشان داد که مصرف لاکتوباسیل پلانتاروم به مدت ۶ هفته به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش می دهد. با این حال، همه پروبیوتیک ها برای بهبود سلامت قلب موثر نیستند. پیشنهاد میکنیم مقاله همه چیز درباره فشار خون را مطالعه کنید. امیدواریم تا اینجا به خوبی با پروبیوتیک چیست آشنا شده باشید…

یک مطالعه جداگانه روی ۱۵۶ فرد مبتلا به فشار خون بالا نشان داد که دو نوع پروبیوتیک، لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتری ها، هنگامی که به صورت کپسول یا ماست داده می شوند، تأثیر مفیدی بر فشار خون ندارند.

پروبیوتیک ها و کنترل وزن

پروبیوتیک چیست و ارتباط آن با کنترل وزن انواع باکتری های ساکن در روده ما بسته به وزن ما متفاوت است. افراد چاق در مقایسه با افراد لاغر ترکیبات میکروبیوم روده متفاوتی دارند و با کاهش وزن، باکتری های روده آنها بیشتر شبیه باکتری های روده افراد لاغر می شود.

اگرچه مکانیسم چگونگی تأثیر میکروبیوم روده و پروبیوتیک ها بر وزن به طور کامل شناخته نشده است، اعتقاد بر این است که این مکانیسم به تأثیر باکتری های روده بر آزاد شدن انرژی از غذا و متابولیسم صفرا مربوط می شود.

میکروبیوم روده همچنین بر سایر عواملی که به مدیریت وزن کمک می کنند از جمله التهاب، جذب چربی از غذا و سطح هورمون ها نیز تأثیر می گذارد.

پروبیوتیک ها ممکن است التهاب را کاهش دهند

التهاب زمانی اتفاق می‌افتد که بدن شما سیستم ایمنی را به منظور مبارزه با عفونت یا التیام زخم روشن می‌کند.

با این حال، این می تواند در نتیجه یک رژیم غذایی بد، سیگار کشیدن یا یک سبک زندگی ناسالم نیز اتفاق بیفتد و اگر برای مدت طولانی اتفاق بیفتد می تواند به بیماری قلبی کمک کند.

فیبرینوژن یک ماده شیمیایی است که به لخته شدن خون کمک می کند، اما ممکن است در ایجاد پلاک در شریان ها در بیماری قلبی نقش داشته باشد. CRP یک ماده شیمیایی ساخته شده توسط کبد است که با التهاب درگیر است

جمع‌بندی کلی

در ابتدا برای پاسخ به سوال پروبیوتیک چیست گفتیم که پروبیوتیک ها میکروب های زنده ای هستند که دارای مزایای سلامتی خاصی هستند. شواهد خوبی وجود دارد که نشان می دهد برخی از پروبیوتیک ها می توانند کلسترول، فشار خون و التهاب را کاهش دهند.

با این حال، اکثر شرکت کنندگان در مطالعه قبلاً فشار خون یا کلسترول بالا داشتند. علاوه بر این، همه پروبیوتیک ها یکسان نیستند و تنها برخی ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند.

به طور کلی، اگر کلسترول یا فشار خون بالا دارید، برخی از پروبیوتیک ها ممکن است علاوه بر سایر داروها، رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی مفید باشند. امیدواریم این مقاله (پروبیوتیک چیست و کاربردهای آن) برای شما مفید بوده باشد.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز: ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز نظری ثبت نشده. شما اولین نفر باشید!

همانطور که این پست برای شما مفید بود

مارا در اینستاگرام‌هم دنبال کنید...

مقالات پیشنهادی

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است