تاثیر آنتی اسیدها بر روی قند خون

تاثیر آنتی اسیدها بر روی قند خون

در این مقاله از وبسایت رسمی دکتر غلامحسین فاتحی می‌خواهیم بپردازیم بر تاثیر آنتی اسیدها بر روی قند خون و بیماران دیابتی و توضیحاتی در این باره به شما عزیزان بدهیم.

آنتی اسیدها و قند خون

بر اساس متاآنالیز جدیدی که در مجله و متابولیسم بالینی منتشر شده است، آنتی اسیدها کنترل قند خون را در افراد مبتلا به دیابت بهبود می بخشند، اما تاثیری در کاهش خطر ابتلا به دیابت در جمعیت عمومی ندارند.

دیابت نوع ۲ یک نگرانی در  بهداشت عمومی جهانی است که تقریباً ۱۰ درصد از مردم در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. پزشکان ممکن است تغییرات رژیم غذایی و سبک زندگی، داروهای دیابت یا انسولین را برای کمک به افراد مبتلا به دیابت برای مدیریت بهتر قند خون تجویز کنند، اما اطلاعات اخیر به تجویز داروهای رایج ضد اسید به عنوان راه دیگری برای بهبود سطح گلوکز اشاره می کند.

پیشنهاد میکنیم مقاله دیابت و ورزش را بخوانید و با ورزش دیابت را کنترل کنید.

کارول چیونگ-هوی پنگ، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «تحقیق ما نشان داد که تجویز آنتی اسیدها به عنوان مکملی برای مراقبت های استاندارد نسبت به درمان استاندارد در کاهش سطح هموگلوبین A1c (HbA1c) و قند خون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت برتری دارد.

Huei-Kai Huang M.D. نویسنده این مطالعه از بیمارستان Hualien Tzu Chi در Hualien، تایوان، گفت: برای افراد بدون دیابت، مصرف آنتی اسیدها به طور قابل توجهی خطر ابتلا به این بیماری را تغییر نمی دهد.

محققان یک متاآنالیز بر روی اثرات مهارکننده‌های پمپ پروتون (PPIs) – نوعی داروی ضد اسید رایج – بر سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت و اینکه آیا این داروها می‌توانند از ابتلا به دیابت در جمعیت عمومی جلوگیری کنند، انجام دادند.

آنتی اسیدها و قند خون
آنتی اسیدها و قند خون

تجزیه و تحلیل شامل هفت مطالعه (۳۴۲ شرکت کننده) برای کنترل قند خون و ۵ مطالعه (۲۴۴، ۴۳۹ شرکت کننده) برای خطر ابتلا به دیابت بود.

بر اساس نتایج هفت کارآزمایی بالینی، محققان دریافتند آنتی اسیدها می توانند سطح HbA1c را تا ۰.۳۶ درصد در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهند و قند خون ناشتا را ۱۰ میلی گرم در دسی لیتر کاهش دهند. برای افرادی که به دیابت مبتلا نیستند، نتایج پنج مطالعه نشان داد که آنتی اسیدها هیچ تاثیری در کاهش خطر ابتلا به دیابت ندارند.

کاشف منیر، سرپرست تیم تحقیق، استادیار این بخش، گفت: افراد مبتلا به دیابت باید بدانند که این داروهای ضد اسید متداول ممکن است کنترل قند خون آنها را بهبود بخشد و پزشکان می توانند این اثر کاهش دهنده گلوکز را در هنگام تجویز این داروها برای بیماران خود در نظر بگیرند.

جمع‌بندی کلی

در این مقاله پرداختیم به تاثیر آنتی اسیدها بر روی قند خون و این مورد را کامل توضیح دادیم و نظر دانشمندان و پزشکان را در این باره نوشتیم و همچنین به ضرراتی که آنتی اسیدها می‌توانند برای بیماران دیابتی یا افرادی که قند خون بالایی دارند داشته باشند را توضیح دادیم.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز: ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز نظری ثبت نشده. شما اولین نفر باشید!

همانطور که این پست برای شما مفید بود

مارا در اینستاگرام‌هم دنبال کنید...

مقالات پیشنهادی

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است