آیا این حمله قلبی است یا دل درد؟

آیا این حمله قلبی است یا دل درد؟

در این مقاله از سایت دکتر فاتحی می خواهیم به سوال مهم حمله قلبی یا دل درد؟ این درد کدام است؟! پاسخ دهیم. هر کسی که نگران درد قفسه سینه است نباید منتظر مراقبت های پزشکی فوری باشد.آنها باید فورا با آمبولانس تماس بگیرند، به خصوص اگر درد غیر قابل توضیح، ناگهانی یا شدید باشد.

درد حمله قلبی زمانی اتفاقی باشد که یکی از شریان های تامین قلب مسدود شود. آنژین درد قفسه سینه مشابهی است که زمانی ایجاد میشود که این شریان ها در اثر بیماری قلبی باریک میشوند.

باید همیشه یا آمبولانس تماس بگیرد. اگر حمله قلبی باشد، مراقبت های پزشکی فوری می تواند نجات دهنده باشد.

حمله قلبی چیست؟

حمله قلبی یک رویداد ناشی از بیماری در عروق کرونر است.این رگ ها خونی خون را به قلب می رسانند و ان را با انرژی و اکسیژن زنده نگه میدارند. حمله قلبی است.

حمله قلبی میتواند منجر به توقف قلب شود.به این حالت ایست قلبی میگویند. فرد مبتلا به ایست قلبی پاسخگو نخواهد بود و نبض نخواهد داشت.

پزشکان همچنین از اصطلاح سندرم کرونرحاد برای صحبت در مورد حمله قلبی و سایر مشکلات جدی قلبی مانند آنژین ناپایدار استفاده میکنند.

حمله قلبی یا دل درد
حمله قلبی یا دل درد

علائم حمله قلبی

در قدم بعدی پاسخ به سوال حمله قلبی یا دل درد؟ این درد کدام است؟ می خواهیم بپردازیم به علائم حمله قلبی.

حملات قلبی اغلب اما نه همیشه با علائم کلاسیک اتفاق می افتد:

درد قفسه سینه که اغلب به صورت فشار، فشردن، سنگینی، سفتی پری یا درد توصیف میشود.

درد ممکن است بیاید و برود، اما بیش از چند دقیقه طول میکشد.

همه حملات قلبی علائم یکسانی ندارند.علائم میتواند خفیف یا شدید باشد و برخی از افراد اصلا هیچ علامتی را تجربه نمیکنند.

درد یا ناراحتی قفسه سینه معمولا مرکزی یا مرکزی –چپ است، اما ممکن است اینطور نباشد. درد ممکن است به نواحی دیگر سرایت میکند.میتواند یک یا هردو بازو، گردن، فک یا قسمت بالایی یا میانی پشت را درگیر کند.

حمله قلبی اغلب با علائم دیگری همراه است:

  • عرق سرد ریختن
  • تنگی نفس
  • احساس خستگی یا کمبود انرژی
  • احساس سرگیجه یا سبکی سر

افرادی که ممکن است کمتر در هنگام حمله قلبی علائمی را تجربه کنند، شامل افراد مسن و افراد مبتلا به دیابت هستند. این افراد ممکن است همچنان علائم دیگری مانند تنگی نفس را نشان دهد.

آنژین چیست؟

آنژین نوعی درد قفسه سینه است که شبیه درد حمله قلبی است. که در این مقاله( حمله قلبی یا دل درد؟ این درد کدام است؟) یک اشاره‌ای در ادامه به آنژین هم خواهیم داشت.

به جای کاهش عرضه خون به قلب ناشی از انسداد عروق کرونر، در عوض به دلیل باریک شدن عروق ایجاد میشود.

افراد مبتلا به آنژین بیشتر در معرض خطر قلبی هستند. هر کسی که انژین دارد باید تحت مراقبت های پزشکی باشد و نسبت به این خطر هوشیار باشد.

شایع ترین شکل آنژین درد موقتی است که پس از استراحت یا مصرف دارو ازبین میرود. به این آنژین پایدار میگویند. آنژین ناپایدار خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.

دل درد چیست؟

سوزش سر دل یک علامت است نه یک بیماری.

این احساس معمولا درد سوزشی است که در اثر ریفلاکس اسید ایجاد میشود. رفلاکس اسید محتویات معده است که دوباره لوله غذا پاشیده میشود.

سوزش سر دل به هیچ وجه به قلب مربوط نیست. گیجی ناشی از محل درد، در قفسه سینه است.

معده برای محافظت ازپوشش خود در برابر اسیدی که برای کمک به هضم استفاده میکند، مخاط تولید برساند.برای بسیاری از افراد، رفلاکی اسید چنبن آسیبی ایجاد نمیکند.

اینکه چرا افراد مبتلا به رفلاکس اسید دچار درد معده میشوند. به طور کامل درک نشده است.اعصاب حساس به اسید ممکن است در ایجاد درد دخیل باشند.

دل درد چیست؟
دل درد چیست؟

علائم سوزش سر دل

سوزش سر دل باعث ایجاد احساس سوزش در لوله مری میشود.

این درد از نوع سوزش معمولا درست بالای معده اتفاق می افتد. اسید همچنین میتواند به بالاترین حد ممکن است برسد حتی تا پشت دهان سایر علائم بیماری رفلاکس اسید میتواند همراه با سوزش سر دل باشد.

حمله قلبی یا دل درد است؟

اگر علائم ناشی از حمله قلبی یا سوزش سر دل باشد گاهی اوقات اطلاع از منبع قابل اعتماد دشوار است. پزشکان اغلب تشخیص تنها بر اساس علائم را دشوار میدانند و به آزمایشات تکیه میکنند.

گاهی اوقات حتی برای پرشکان درک علائم آنها دشوار است به عنوان مثال یک دکتر در هاروارد داستان بیماری قلبی خود را تعریف کرده است. او هر زمان که ورزش میکرد در قسمت بالای شکمش علائم سوزش داشت، اما درمان های سوزش سر دل کمکی نکرد تا زمانی که نفس بند آمد و نتوانست ادامه دهد.

به دنبال کمک پزشکی رفت ازمایشات بیماری قلبی را نشان داد که نزدیک بود باعث حمله قلبی شود تفاوت اصلی بین علائم این است که سوزش سردل بعد از غذا خوردن و هنگام دراز کشیدن بدتر میشود اما حمله قلبی ممکن است بعد از غذا نیز رخ دهد.

سوزش سر دل علائم عمومی تری مانند تنگی نفس ایجاد نمیکند حمله قلبی باعث نفخ یا آروغ زدن نمیشود اما ممکن است با سوزش سر دل اتفاق بیفتد.

چه زمانی با پزشک تماس بگیرید

چه زمانی با پزشک تماس بگیرید
چه زمانی با پزشک تماس بگیرید

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری میگویند که : هرکسی که علائم زیر را دارد منبع مورد اعتماد باید فورا با ۱۱۵ تماس بگیرد. درد ناراحتی قفسه سینه، مانند فشار، فشردن، درد یا پری که بیش از چند دقیقه طول بکشد یا از بین برود و دوبار عود کند.

درد یا ناراحتی در سایر قسمت های بدن، به عنوان مثال یک یا هر دو بازو، فک، گردن یا معده، تنگی نفس، قبل با همراه با ناراحتی قفسه سینه، عرق سرد، حالت تهوع و سرگیجه.

علائم دیگر: احساس خستگی غیر عادی

همه ی این علائم میتواند هم مردان و هم زنان را تحت تاثیر قرار دهد، اما:

  • زنان بیشتر احتمال دارد که درد فک، تهوع و استفراغ و سایر علائم را تجربه کنند.
  • درد قفسه سینه به احتمال زیاد یک علامت غالب است.
  • اگر مشکوک به حمله قلبی وجود دارد مراجعه سریع به اورژانس مهم است.
  • چه زمانی برای سوزش سر دل به پزشک مراجعه کنیم:
  • افرادی که رفلاکس اسید معده را تجربه میکنند باید در موارد زیر به پزشک مراجعه کنند:
  • مشکل در خوردن وجود دارد/کاهش وزن/خون در مدفوع وجود دارد مشکل در تنفس یا بلع وجود دارد.
  • قرار گرفتن مداوم در معرض اسید معده میتواند باعث اسیب به مری شود.
  • این ها همچنین میتوانند نشانه های یک بیماری جدی تر مانند بیماری رفلاکس معده، سرطان یا زخم معده باشند.

درمان حمله قلبی درمان فوری ممکن است شامل منبع مورد اعتماد باشد:

آسپیرین برای جلوگیری از لخته شدن خون نیتروگلیسیرین برای بهبود جریان خون

اکسیژن درمانی

برای درمان و جلوگیری ازبیماری قلبی این راهنمایی ها میتواند شامل تغییرات سبک زندگی باشد مانند:

پیروی از یک رژیم غذایی سالم که دارای چربی و قند کم است ورزش منظم، اجتناب یا ترک سیگار، حفظ وزن سالم، ممکن است از برنامه ای به نام توانبخشی قلبی برای چنین تغییراتی کمک فشرده تری وجود داشته باشد.

درمان سوزش سر دل

تشخیص سوزش سر دل از طریق ترکیبی از موارد زیر است:

  • پزشک در مورد زمان، هر چند وقت یک بار و مدت زمان وقوع آنها میزان شدت و نحوه واکنش مشکل به وعده های غذایی، وضعیت بدن و غیره میپرسد.
  • استفاده از داروها برای خنثی کردن اسید یا کاهش تولید تغییر سبک زندگی، به عنوان مثال، خوردن وعده های غذایی کوچکتر و مکرر
  • اجنتناب از غذاهایی که باعث رفلاکس میشوند
  • دو تا سه ساعت قبل از خواب غذا نخورید.
  • حفظ وزن سالم
  • سیگار نکشیدن

گزارش فرد از علائم اغلب برای تشخیص و تجویز درمان کافی است. اگر درمان موثر واقع نشد، فرد باید به دنبال مشاوره بیشتر باشد.

مقالات پیشنهادی

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است